A Kis

A Kis telyes film, A Kis online film magyarul, A Kis teljes film magyarul indavideo, A Kis teljes film magyarul videa

.
A kis herceg

A kis herceg

A kis herceg    06 November 1974

Science FictionFantasyFamilyMusic

6.4
TMDb: 6.4/10 47 votes

Antoine de Saint-Exupery örökérvényű klasszikus meseregénye, A kis herceg több generáció számára tanította már meg a szeretet és a barátság fontosságát. A fantáziadús regény három évtizeddel ezelőtt készült filmfeldolgozásában nagyszerű színészek keltik életre a történet szereplőit, a Szahara közepén lezuhant pilótát, a kígyót, aki nem képes gátat szabni gyilkos természetének, a rókát, aki azt várja, hogy valaki megszelídítse, a különböző kisbolygók karakteres figuráit, és természetesen az ártatlan tekintetű kis herceget.

A kis herceg

A kis herceg

A kis herceg    29 July 2015

AdventureAnimationFantasy

7.6
TMDb: 7.6/10 1,277 votes

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt.

A kis hercegnő

A kis hercegnő

A kis hercegnő    17 March 1939

DramaComedyFamily

6.9
TMDb: 6.9/10 42 votes

A félárva Sara apja a búr háborúba megy katonának, így kislányát kénytelen intézetbe adni. Amikor kiderül, hogy apja hősi halált halt, az intézet igazgatónője cselédsorba taszítja Sarát. A kislány méltósággal viseli a nélkülözést és a megaláztatást.

A kis hercegnő

A kis hercegnő

A kis hercegnő    10 May 1995

DramaFamilyFantasy

7.6
TMDb: 7.6/10 339 votes

Még csak apró kislány, de már hercegnõ. A varázslatos Indiában él édesapjával, aki rajongásig szereti. Ám az álomvilág nem tart örökké: a papát behívják katonának és Sarah New Yorkba kerül, egy szigorú lányintézetbe. Szabályok, rend és vasfegyelem - csupa olyan fogalom, ami Sarah számára eddig ismeretlen volt. Aki megszokta, hogy mindenütt csoda veszi körül, az nem adja fel könnyen. Sarah azonban új otthonában is ragaszkodik önállóságához és India meséihez.

Der kleine Prinz

Der kleine Prinz

Der kleine Prinz    31 January 1990

Animation

9
TMDb: 9/10 1 votes

Lilian hercegkisasszony és a kis egyszarvú

Lilian hercegkisasszony és a kis egyszarvú

Lilian hercegkisasszony és a kis egyszarvú    01 January 2011

AnimationFamily

5.3
TMDb: 5.3/10 2 votes

Lilian hercegkisasszony, a kis tündér éjszakáról, éjszakára furcsa álmot lát. Két unikornis egy titokzatos jég-rengeteg fogságába kerül, és Lucy-t, a kis egyszarvút Lilian gondjára bízzák. Mindenki nagy szeretettel gondoskodik az egyszarvúról, kivéve Pepit, a disznót, aki folyton csak morog, és kiabál a kis unikornissal. Lilian és barátai elindulnak, hogy megfejtsék a titokzatos álmot. Elérkeznek Jég birodalmába, ahol mindenkit jégbe zár egy kisfiú. Lilian elhatározza, hogy kiszabadítja a foglyokat...