A Szoba

A Szoba telyes film, A Szoba online film magyarul, A Szoba teljes film magyarul indavideo, A Szoba teljes film magyarul videa

.
Szoba gyerekkel kiadó

Szoba gyerekkel kiadó

Szoba gyerekkel kiadó    28 March 2018

Comedy

5.8
TMDb: 5.8/10 100 votes

Antoine megrögzött agglegény, akit imádnak a nők. Egy gyönyörű párizsi lakásban él Thomasszal, a szobatársával, akivel a hasonló érdeklődési körüknek köszönhetően megvan a közös hobbijuk: minden este csajozás, bulizás hajnalig. Mikor Thomas úgy dönt, Amerikába költözik, keres maga helyett egy lakótársat a gyönyörű Jeanne személyében. Antoine úgy érzi, ennél jobb dolog nem is történhetett volna vele, egy fiatal, intelligens, álomszép nő költözik be a lakásba – azonban hamar kiderül, nem egyedül. Jeanne hozza magával két pimasz gyerekét is, viszont most már nincs visszaút, mind a négyen kénytelenek alkalmazkodni ehhez a mindenki számára új élethelyzethez.

A szoba-konyha

A szoba-konyha

A szoba-konyha    01 June 1969

ComedyScience Fiction

6.3
TMDb: 6.3/10 17 votes

Milyen is lenne London egy nukleáris támadás után? A kietlen, lepusztult tájban egy képernyő nélküli televízió, mögötte egy szmokingja maradékaiban is felsőbbrendűséget és jólértesültséget árasztó BBC szpíker a legfrissebb híreket olvassa fel: "Ma négy éve, hogy egy nukleáris félreértés következtében kitört a harmadik világháború. Ne vegyék dicsekvésnek, de ez volt minden idők legrövidebb háborúja. Két perc huszonnyolc másodpercig tartott, beleértve a békeszerződés ünnepélyes aláírását is. " A maradék lakosság megpróbál tovább élni a romok között: Penelope - terhességének tizenhetedik hónapjában - szüleivel a földalatti egyik kocsijában él. Martin százados, aki a háború megakadályozásában tanusított hátramozdító tevékenységéért az Anglia legyőzése kitüntetést kapta, most orvosként praktizál. A Felügyelő és az Őrmester egy léggömbbről kutatják a még meglévő épületeket, hogy azokat is lerombolják, még mielőtt az ellenség megtenné.

A kék szoba

A kék szoba

A kék szoba    08 May 2009

Drama

6.2
TMDb: 6.2/10 91 votes

Négy magányos idegen a karácsonyi ünnepek alatt szeretetet és törődést keres. Rose-Johnny (Jessica Biel) sztriptíztáncos, egy bárban dolgozik. A fia kómában fekszik egy kórházban, nem sok esély jósolnak neki az orvosok. Qwerty (Eddie Redmayne) ideges alkatú, magányos temetkezési vállalkozó, és sorsa akkor kapcsolódik össze Rose-zal, amikor megtalálja a lány elszökött kutyáját. A börtönből frissen szabadult és halálos beteg Jack (Ray Liotta) lányát, Rose-Johnnyt próbálja megközelíteni és lehetőséget teremteni arra, hogy elmondja neki, ő az apja. Az öngyilkosjelölt Charlie (Forest Whitaker) egy pisztollyal és egy zsák pénzzel járja az éjszakát egy balekot keresve, aki a pénzért cserébe golyót röpítene a szívébe.

A gyilkos szoba

A gyilkos szoba

A gyilkos szoba    16 January 2009

DramaThriller

5.7
TMDb: 5.7/10 109 votes

Négy személy feliratkozik egy pszichológiai kutatás tanulmányi listájára, rádöbbenek, hogy ők az alanyok egy titkos kormányzati programban.

A szoba

A szoba

A szoba    16 October 2015

DramaThriller

8.1
TMDb: 8.1/10 4,552 votes

Az ötéves Jack számára a Szoba maga a világ. Itt született, és Anyával együtt itt eszik, játszik, alszik és tanul. Ám ötödik születésnapja után Anya közli vele, hogy a világ a szobán kívül folytatódik, és ideje megtapasztalni azt, ami a falakon túl van. Ehhez azonban tervre és szökésre van szükség, amit Jack-nek egyedül kell megtennie. Jack pedig kezdi megérteni, hogy a Szoba igazából börtön volt, ők pedig fogvatartottak benne. Amikor pedig végre szabadok lesznek Jack és Anya számára is új élet kezdődik. Olyan, amire egyikük, és családtagjaik sem készültek fel.

Elhagyott szoba 2. - Az első vágás

Elhagyott szoba 2. - Az első vágás

Elhagyott szoba 2. - Az első vágás    24 October 2008

HorrorThriller

4.8
TMDb: 4.8/10 87 votes

Amikor Caleb vadító menyasszonyával, Jessicával és szarkasztikus humorú barátjával Tannerrel bejelentkezik a Meadow View Szállóba, legfeljebb kényelmetlen ágyakra és ízléstelen berendezésre számítanak. Még nem sejtik, hogy ez nem csak egy elhagyatott szálloda, hanem egy szörnyű csapda, ahol a szadista elmebeteg Mr. Smith és pénzsóvár társai brutálisan meggyilkolják és megkínozzák a vendégeket, hogy aztán egy kis haszonért eladják a videóra vett vérengzést. A három fiatal halálos macska-egér játékba keveredik, ahol minden hiba az életükbe kerülhet.

A sárga szoba rejtélye

A sárga szoba rejtélye

A sárga szoba rejtélye    11 June 2003

ComedyCrimeMystery

6.6
TMDb: 6.6/10 35 votes

A híres Stangerson professzor lánya, Mathilde, ellen elkövetett gyilkossági kísérlet után egy fiatal riporter és fotós barátja Chateau de Glandier-be látogatnak, hogy fényt derítsenek a rejtélyre. Ki lehetett a támadó? Mi volt az indítéka? És mindenek előtt, hogyan szökött meg a bezárt Sárga Szobából? A bűntény kivizsgálására hívott, félelmetes Frederic Larsan nyomozó elsősorban Darzac-ra, Mathilde vőlegényére gyanakszik... A fanyar, kifinomult és szórakoztató Bruno Podalydés rabul ejtő thriller-komédiája felforgatja és kimeríti a vidéki ház adta kliséket. A káprázatos szereplőgárda és a borotvaéles rendezés segítségével Podalydés könnyedén sző látványgazdag, stílusos gyilkossági- és rejtélyhálót, amelynek hangulata emlékeztet Alan Resnais világára, valamint Robert Altman Gosford Park-jára.

Kiadó szoba

Kiadó szoba

Kiadó szoba    20 November 1962

Drama

7.2
TMDb: 7.2/10 10 votes

Jane, a fiatal egyedülálló francia nő elhagyja szülei házát, hogy távol otthonától hozza világra gyermekét. London külvárosának egyik kopottas panziójában talál menedéket, ahol megannyi érdekes emberrel hozza össze a sors. Közelebbi kapcsolatba kerül Toby-val, az első emeleten lakó fiatal íróval, aki a megélhetéséért küzd. A férfi ugyan beleszeret a nőbe, mégsem kíván a születendő gyermek apja lenni. Jane-nek választani kell Toby és a gyermek között.

A 401-es szoba titka

A 401-es szoba titka

A 401-es szoba titka    23 May 2007

Thriller

4.1
TMDb: 4.1/10 9 votes

Jacques (Christopher Lambert), a magányos és lelkileg sérült rendőr, próbál túljutni a felesége halálán, amikor megismerkedik egy titokzatos nővel. Ez a nő, Victoria, nagyon hasonlít egy híres és vonzó színésznőre, aki 36 évvel korábban autóbalesetben meghalt. Jacques nyomozást indít a Hotel Riviera igazgatójának rejtélyes halála ügyében. Mindeközben betekintést nyer az igazgató tolószékes feleségének és különös családjának életébe, és fényt derít az igazgató titkos viszonyaira is. Victoria mindig a legváratlanabb pillanatokban jelenik meg: vajon valódi ez a nő vagy csak illúzió? Miért pont Jacques-ra esett a választása, milyen titkok rejtőznek még a palota fényűző kulisszái mögött? Vajon mit akar ez a nő a múltból, és mi derülhet még ki az eltűnt személyekről?

A szobalány

A szobalány

A szobalány    13 May 2010

ThrillerDrama

6.3
TMDb: 6.3/10 99 votes

Eun Yi a középkorú elvált nő egy gazdag családnál vállal munkát szobalányként/dadaként. Hamarosan a ház ura Hoon kihasználja a köztük lévő társadalmi különbségből adódó előnyös helyzetét és ágyba bújik vele. Hoon "látogatásai" egyre gyakoribbak lesznek, és Byung Shik az idős házvezetőnő jelenti a viszonyt a feleség anyjának, Mi Hee-nek. Eun Yi hamarosan teherbe esik, erre rájönnek a család nőtagjai is és Hae Ra, a feleség és az anyja abortuszra akarják kényszeríteni, de a nő meg akarja tartani a gyereket és el akarja hagyni a házat. Hae Ra mesterkedésének köszönhetően Eun Yi elveszíti a gyereket, amitől teljesen összeomlik és úgy dönt saját kezébe veszi a dolgok irányítását.

A szobatárs

A szobatárs

A szobatárs    04 February 2011

ThrillerDramaHorror

5.3
TMDb: 5.3/10 338 votes

Sara (Alyson Michalka) éppen most nyert felvételt egy otthonától távol esõ fõiskolába, ezért aztán kollégiumba kénytelen menni. Újdonsült szobatársával, Rebecca-val úgy tûnik, igazi barátság veszi kezdetét, ám Sara hamarosan rádöbben, hogy a lány kedvessége mögött több rejlik, és nem csupán saját maga, de közeli ismerõsei is komoly veszélyben vannak?

Szobatársak - Addig nyújtózkodj, amíg az albérlőd tart!

Szobatársak - Addig nyújtózkodj, amíg az albérlőd tart!

Szobatársak - Addig nyújtózkodj, amíg az albérlőd tart!    01 January 2004

ComedyDramaRomance

5
TMDb: 5/10 9 votes

Reno rossz évet tudhat maga mögött. Az autóját összetörték, majd felgyújtották. Mindezek után a szobatársát a barátnőjével találja az ágyában. Nem csoda, hogy soha többé nem akar még egy szobatársat. Egy év elteltével Renónak új barátnője és új problémái vannak. Miután a nagybácsitól bérelt csodaszép hollywoodi villát már nem tudják fizetni, elhatározzák, hogy albérlők után néznek. Néhány embert próbáló interjú után végül a karizmatikus nőfaló Chad és szőke bombázó Nicole mellet döntenek. De Chad fél szeme mindig Hollyt keresi, Nicole pedig flörtölni vágyik Renóval. Már nem lehet tudni, hogy kit lehet kivel egyedül hagyni a lakásban és nem lehetsz biztos benne, hogy amellett ébredsz-e, aki mellett lefeküdtél.

A szobalány

A szobalány

A szobalány    01 June 2016

ThrillerDramaRomance

8.3
TMDb: 8.3/10 946 votes

A szobalány az 1930­as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörű nő fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevőinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektől hemzsegő harcban.

Egy hulla a szobatársam

Egy hulla a szobatársam

Egy hulla a szobatársam    21 August 1998

Comedy

5.7
TMDb: 5.7/10 63 votes

Tom Everett Scott és Mark-Paul Gosselaar két újdonsült szobatársat játszanak, Josh-t és Coopert. Josh az a tanulós fajta, Cooper pedig az "élvezzünk ki mindent, de gyorsan" típus - ám ez az életstílus átragad Joshra is és hamarosan mindkettőjüket a kibukás veszélye fenyegeti. De van egy kiút: az iskolai szabályzat záradéka szerint minden olyan diák kitűnő minősítést kap, aki elszenvedi szobatársa öngyilkosságának traumáját. Így aztán Josh és Cooper nekifognak, hogy megtalálják azt az öngyilkos szobatársat, akinek...izé...a legvalószínűbb, hogy sikerül. Nincs vesztegetni való idő. Itt életről-halálról van szó.

Egy szobalány naplója

Egy szobalány naplója

Egy szobalány naplója    01 January 1964

CrimeDrama

7.3
TMDb: 7.3/10 54 votes

Célestine Normandiában egy vidéki nemesi családnál szobalány. A filmen az ő naplójának oldalai elevenednek meg. Úrnője vallási őrületben él, a ház feje pedig a cselédeket hajkurássza. A fiatal lány mindkettőjüknek kiszolgáltatott, miközben mélységesen meg is veti őket. Egyetlen barátja egy kilencéves kislány, akit azonban egy nap megerőszakolnak és meggyilkolnak. A cselekménynek ez a tragédia kerül a középpontjába, hiszen Célestine is nyomozásba kezd, miközben szép fokozatosan asszimilálódik a környezetéhez...

Egy szobalány naplója

Egy szobalány naplója

Egy szobalány naplója    07 February 2015

Drama

5.2
TMDb: 5.2/10 70 votes

Célestine Normandiában egy vidéki nemesi családnál szobalány. A filmen az ő naplójának oldalai elevenednek meg. Úrnője vallási őrületben él, a ház feje pedig a cselédeket hajkurássza. A fiatal lány mindkettejüknek kiszolgáltatott, miközben mélységesen meg is veti őket.

Marvin szobája

Marvin szobája

Marvin szobája    18 December 1996

Drama

6.7
TMDb: 6.7/10 229 votes

Húsz év telt el azóta, hogy a két nővér, Lee és Bessie útjai elváltak. Lee Ohio-ba ment, hogy a saját életét élje, az idősebb Bessie pedig visszatért Floridába, a szülői házba, hogy gondját viselje agyvérzése óta ágyhoz kötött apjának, Marvin-nak és különc nagynénjének, Ruth-nak. Ám egy orvosi vizsgálat nyomán kiderül, hogy Bessie leukémiás és túlélése attól függ, hogy talál-e olyan rokont, akinek csontvelője megegyezik az övével. Lee-nek megvan a maga baja, ugyanis tinédzser fia, Hank deviáns viselkedése miatt elmegyógyintézetben köt ki. Mégis, amikor Lee megkapja húsz éve nem látott nővére segélyhívását, fogja Hank-et és öccsét, Charlie-t, majd útra kel...A nővérek találkozása erőteljes érzelmek kirobbanásához és megható felfedezésekhez vezet ebben a rendkívül emberi, briliáns színészi alakításokat felvonultató, igényes és drámai témájához képest meglepően mulatságos filmben.

Szobatársak

Szobatársak

Szobatársak    01 March 1995

DramaComedy

6.3
TMDb: 6.3/10 9 votes

Rocky Holzcek zsémbes, hetvenhat éves lengyel-amerikai pék, aki a rokonok tiltakozása ellenére magához vette a kisunokáját, amikor annak szülei meghaltak. Michael később felnőtt, tanult és orvos lett, Rocky pedig egyedül él. Amikor kilakoltatják az apartmanjából, Michael magához veszi a még mindig virgonc idős embert. Rocky amilyen jól kijön Michael kínai orvostársával, annyira kevésbé rajong a barátnője, Beth iránt. A fiatalok végül összeházasodnak, gyerekeik lesznek, miközben Rocky tovább dolgozik, a százéves kort is megélve. Azután tragédia történik.

Szoba kilátással

Szoba kilátással

Szoba kilátással    13 December 1985

DramaRomance

7.1
TMDb: 7.1/10 277 votes

A fiatal arisztokrata lány, Lucy Honeychurch, az első külföldi útját tervezi. Firenze mellett dönt, gardedámja idősebb unokatestvére Charlotte lesz. Egy exkluzív hotelben szállnak meg, ahol egy félreértés folytán megismerkednek a karizmatikus, George-dzsal, egy nyugdíjas újságíró fiával. A két fiatal első látásra egymásba szeret, ám Charlotte felismerve a kibontakozó érzelmeket gyorsan visszaviszi a lányt Angliába. Hazatérve Lucy szembesül sorsával: hozzá kell mennie a gazdag Cecil Vyse-hoz. Hamarosan azonban kiderül, hogy új szomszédjuk nem más, mint George apja, akit a fia gyakran meglátogat.

A fiú szobája

A fiú szobája

A fiú szobája    09 March 2001

Drama

6.9
TMDb: 6.9/10 131 votes

Giovanni az Adria-parti Anconaban tökéletes boldogságban él feleségével, valamint két felnőtt korú gyermekével Paolaval és Andreaval. Pszichiáterként Giovanni olyan sorsokkal szembesül a lakásában berendezett rendelőben, melyek szöges ellentétben állnak rendezett életvitelével. Giovanni szeret olvasni, zenét hallgatni, és egyetlen napja sem telik el anélkül, hogy a város utcáin és a tengerparton futna. Egy vasárnap délelőtt sürgősen meg kell látogatnia egyik páciensét, így lemondja az Andreaval tervezett közös programot. A fiú ezután úgy dönt, hogy a barátaival búvárkodni megy, de szerencsétlenül jár, és életét veszti. A család élete ezután gyökeresen megváltozik: Giovanni úgy érzi, nem tudja többé ellátni hivatását. A tragédia feldolgozását nehezíti, hogy a szülők megtudják: Andrea nyáron szerelmes lett egy lányba, akit értesíteni kell a halálesetről...