Arany

Arany telyes film, Arany online film magyarul, Arany teljes film magyarul indavideo, Arany teljes film magyarul videa

.
Repülő arany

Repülő arany

Repülő arany    04 December 1932

0
TMDb: 0/10 0 votes

Győr és Budapest között ismeretlen banditák lelőnek és kirabolnak egy aranyat szállító francia repülőgépet. Az aranyat kenyerekbe sütve akarják átcsempészni a határon. Bárhory rendőrtanácsos vezeti a nyomozást, de a gengszterbanda vezetője, Sonja Grygorine orosz táncosnő súlyosan megsebesíti. Munkáját Bálint György, a pesti Esti Hírek ügyes rendőri riportere és a kétbalkezes párizsi újságíró, Cadar úr folytatja. Bálint igazi segítőtársa Báthory lánya, Éva lesz, aki felfedezi a gengszterek rejtekhelyét a pilisi hegyekben. A fiatalok a nyomozás során egymásba szeretnek, a film végén összeházasodnak s felvirágozott repülőgépen indulnak nászútra.

Elátkozott arany

Elátkozott arany

Elátkozott arany    30 April 1993

Adventure

3.5
TMDb: 3.5/10 2 votes

Az arany markában

Az arany markában

Az arany markában    09 November 2001

ActionCrimeDramaThriller

6.3
TMDb: 6.3/10 195 votes

Joe Moore (Gene Hackman) csupa sikeres balhét tudhat maga mögött. Gondos tervezés, pontos végrehajtás, s végül a zsákmány szétosztása. Joe szerette ezt a fajta életet, amelyben szinte mindent megkapott, amit akart. Eljött azonban az a nap, amikor úgy döntött, hogy nincs több akció, visszavonul. Társa, Bergman (Danny DeVito) azonban már egy újabb, közös nagy dobáson gondolkodik: egy repülőgép aranyszállítmányát akarja megszerezni.

Az arany bűvöletében

Az arany bűvöletében

Az arany bűvöletében    28 March 1984

WarActionComedyDrama

6
TMDb: 6/10 26 votes

Pierre Augagneur a második világháború francia idegenlégiójának egyik legjobban kiképzett és legjobb katonája. Megbízhatóságáról azonban nem zengenek ódát. A német hadsereg előrenyomulása miatt Tunéziában az ott elrejtett francia aranykészletek egy részének biztonságba helyezését kell a légiónak elvégeznie. A feladat veszélyessége miatt, Pierre-re bízzák annak a csapatnak a vezetését, amelynek ezt véghez kell vinnie. Bár Pierre és társai teljesítik a feladatot, a németek csapdába ejtik őket. Csak néhányan élik túl az összecsapást. Az arany viszont ott marad náluk.

Fekete arany

Fekete arany

Fekete arany    21 December 2011

AdventureDrama

6.4
TMDb: 6.4/10 117 votes

Háború dúl az Arab-félszigeten az 1930-as években. A két állam vezetője, Nesib emír és Amar szultán végül megállapodik egymással. Az országaik közötti Sárga-övezetet senkiföldjének nyilvánítják. A megállapodás zálogaként Amar két fiát adja Nesibnek. Tizenkét évvel később a két fiúból délceg ifjú lesz, Saleeh harcos természetű, Auda viszont tudós alkat. Egy nap az emírt meglátogatja egy amerikai. Azt mondja, hogy a földje tele van olajjal, melynek révén olyan gazdag lehet, amiről nem is álmodott. A gond, hogy az olaj a senkiföldjén van.

AranyaDeb

AranyaDeb

AranyaDeb    20 January 2017

Fantasy

0
TMDb: 0/10 0 votes

Arany

Arany

Arany    22 December 2016

AdventureDramaThriller

6.6
TMDb: 6.6/10 751 votes

Kenny Wells egy csóró, ám annál ambiciózusabb üzletember, aki miután egy elképesztően gazdag aranybányára bukkan, hirtelen a Wall Street csúcsán találja magát. Dőlnek a milliárdok, ám az aranyásók rocksztárjának az FBI és az indonéziai kormány embereivel is szembe kell szállnia.

St. Trinian's 2 - A Fritton-arany legendája

St. Trinian's 2 - A Fritton-arany legendája

St. Trinian's 2 - A Fritton-arany legendája    18 December 2009

ComedyAdventure

5.6
TMDb: 5.6/10 104 votes

A St. Trinian lányiskolában mindig történik valami… Ezúttal kiderül, hogy az igazgatónőnek, Mrs. Frittonnak egyik őse egy hírhedt kalózkapitány volt, aki mesés kincseket rabolt össze és rejtett el. Ennek megtalálásához azonban szükség van két gyűrűre. Kellynek és a diáklányoknak persze több se kell, összefognak Mrs. Fritton korábbi szeretőjével, Geoffreyval, hogy megtalálják a kincset, de sietniük kell, mert Mrs. Fritton gonosz unokabátyja, Piers Pomfrey (David Tennant - Frászkarika) is hasonló terveket sző. A St. Trinian’s – Nem apácazárda fergeteges folytatásában még több kaland, izgalom és nevetés vár a nézőkre és az első részből megismert szereplőkre egyaránt. Rupert Everett (Szerelmes Shakespeare, Álljon meg a nászmenet!) hármas szerepben brillírozik.

Az arany iránytű

Az arany iránytű

Az arany iránytű    04 December 2007

AdventureFantasy

5.9
TMDb: 5.9/10 2,196 votes

Lyra Belacqua egy árva kislány, aki Oxford Jordan iskolájában, tudósok között éli nem éppen átlagos életét. Egy nap eltűnik az egyik barátja, ezért a biztonságos Oxfordot otthagyva, egy titokzatos nő segítségével útnak indul, hogy megkeresse a kisfiút. Lyra kalandos küzdelmei során csodálatos teremtményekkel találkozik, és gazemberekkel, akik nem azok, amiknek látszanak... és ott van a bűvös arany iránytű is, ami megválaszol bármilyen kérdést, ha a kérdező elég ügyes a válaszok megfejtésében. Hamar kiderül, hogy Lyrának nem csak a barátját kell megmentenie, hanem a világot irányító Magisztérium nevű tanáccsal is szembe kell szállnia, amely megpróbál totális hatalmat kivívni magának az emberiség felett.

Grimm mesék: Az ördög három arany hajszála

Grimm mesék: Az ördög három arany hajszála

Grimm mesék: Az ördög három arany hajszála    26 December 2013

FantasyFamilyTV Movie

7
TMDb: 7/10 2 votes

Az ördög három aranyhajszála című Grimm meséből készült filmben egy fiú történetét ismerhetjük meg, akit a helybéliek születésétől fogva csak a Szerencse fiának neveztek. A fiú születésekor ugyanis egy jóslat kelt életre, mely szerint amikor a gyermek betölti a tizennegyedik életévét, elveszi feleségül a király lányát. Az uralkodó álruhában megérkezett egy nap a községbe és amikor tudomást szerzett a jóslatról, elkérte szüleitől a fiúcskát, egy ládikóba zárta és a folyóba dobta. A fiú sorsa azonban egészen másként alakult, mint azt a király remélte...

Arany hadművelet

Arany hadművelet

Arany hadművelet    01 January 2002

3.5
TMDb: 3.5/10 1 votes

Az amerikai csapatoknak nem sikerült elkapniuk Vlagyimir Antonovot, az egyik legvérszomjasabb militarista zsarnokot. Ezért a Pentagon az FBI bevonásával titkos hadműveletet indít a csecsen terrorista elfogására. Az akció vezetője Everett ezredes, aki mindössze 36 órát kap arra, hogy megtalálja Antonovot és azt az aranyrudakba fektetett vagyont, amit a terroristavezér zsarolásokból gyűjtött össze. Everett helyzetét tovább nehezíti, hogy amennyiben kudarcot vall, fogságba esett bajtársai az életükkel fizetnek.

Aranymadár

Aranymadár

Aranymadár    01 January 1987

0
TMDb: 0/10 0 votes

Aranypáva

Aranypáva

Aranypáva    18 November 2018

Drama

7
TMDb: 7/10 1 votes

Zeke Bálint, a falu tisztességben megöregedett molnára végrendeletében vízimalmát egyetlen lányára, Annára testálja, vezetését pedig Forintos Mátyás molnárlegényre, akit kisgyermekkora óta maga nevelt és úgyszólván fiának tekint. A fiatalok amúgy is "szívelik" egymást, s ez a házasság az öregnek is kedve szerint való volna. Forintos Mátyás lelki békéjét cirkuszosok érkezése zavarja meg, kiderül, ő sokkal erősebb, mint az erejét fitogtató erőművész. Majd a tapasztalt és kacér Piros Katinka, az Aranypáva fogadósnéja veti ki rá a hálóját. Mátyásnak ettől kezdve nincs maradása, felkerekedik és az asszony után utazik. A romlatlan legényt a züllött városban a csalódások és megaláztatások sorozata éri, majd gyilkosság gyanújába keveredik. Végül sikerül tisztáznia magát és visszatér a malomba, ahol Anna hűségesen vár rá.

Aranysárkány

Aranysárkány

Aranysárkány    18 August 1966

Drama

7
TMDb: 7/10 1 votes

Novák Antal Sárszegen él lányával, Hildával. Novák tanát úr az itteni gimnáziumban tanít matematikát és fizikát. Sok gondot okoznak érettségi előtt álló diákjai, különösen a legrosszabb tanuló, Liszner Vili. Az is nagyon bántja, hogy Hildával sem bír, a lány hazudik neki, és egy alkalommal megpillantja osztálya legjobb diákját, Tibort, amint éppen kiugrik a lánya ablakán. A fiú lelkére beszél, és Tibor megígéri, hogy nem találkozik többé Hildával. Az érettségin a tanár kénytelen megbuktatni Lisznert. Az érettségi bankettről hazafelé menet Novákot két sötét alak támadja meg, és rettenetesen összeverik. Egyikükben felismeri Lisznert. Hazaérve Hilda levele várja: megszökött Tiborral. Novákot teljesen összetörik ezek a csapások, és amikor a bosszút lihegő Liszner barátja, az Ostor című zuglap szerkesztője kiteregeti magánélete részleteit újságjában, Novák öngyilkosságot követ el.

Arany a tó fenekén

Arany a tó fenekén

Arany a tó fenekén    28 November 1981

ActionAdventureDrama

5.4
TMDb: 5.4/10 9 votes

Az amerikai hadsereg DC-3-as repülőgépe, mely háborús kitüntetéseket és a csendes óceáni amerikai hadsereg fizetését, mintegy ötvenmillió dollárnyi értéket szállított, 1944 decemberében valahol Új-Guinea és Új-Zéland között lezuhant. A gép roncsait éveken keresztül kereste az amerikai hadsereg, és miután ők föladták, további hosszú évekig kincsvadászok kutattak utána - mindhiába. Azután fokozatosan elfeledkeztek róla az emberek és a Jenki Zafír története legendává vált. Egészen addig, amíg Gibbie Gibson meg nem találja a partra vetett roncsot. Ekkor újult erővel lángol fel a kincs utáni hajsza. Gibson azonban úgy dönt, ha már ő találta meg a repülőgép maradványát, akkor őt illeti meg annak tartalma is...

Arany és szenvedély

Arany és szenvedély

Arany és szenvedély    06 August 1982

ActionAdventureThriller

6.3
TMDb: 6.3/10 6 votes

Silas McGee több mint harminc éve keresi az aranyat Brit-Columbiában. Az őrült, öreg, skót bányász megszállottan hisz abban, hogy a barlangok mélyén megtalálja az elveszettnek hitt aranykamrát. Az idegenek jobb, ha elkerülik bányájának a környékét, mert nem jutnak ki élve onnan. Egy fiatal pár, Jean és Andrea az egyik eltűnt kollégájukat keresik a távoli vadonban. A kutatás közben lezuhan a repülőgépük, és McGee területén találják magukat. Az öreg készen áll arra, hogy megvédje birodalmát.

Sárga haj és az arany erőd

Sárga haj és az arany erőd

Sárga haj és az arany erőd    01 November 1984

WesternAdventure

0
TMDb: 0/10 0 votes

Sárga Haj és szövetségese, Pecos Kölyök elindulnak a tulipán indiánok nemzetségének aranyát megtalálni, de meg kell küzdeniük egy mexikói ezredessel és másokkal, meg persze a tulipánokkal is, mielőtt a kincsre rátehetnék a kezüket. A tudás az ő oldalukon áll, mivel egy apacs nő nevelte fel őket, és Sárga Haj jóval több, mint egy egyszerű harcosnő.

Az arany nyomában

Az arany nyomában

Az arany nyomában    05 March 1949

Western

4.8
TMDb: 4.8/10 4 votes

A kincsvadászok egy aranyszállítmányt keresnek, amelyet évekkel korábban ástak el a Halál-völgyben. De a hőség, a homok, a szél és a személyes titkok nemcsak a kincsvadászatot veszélyeztetik, hanem a kincsvadászok életét is!

Az arany utcában

Az arany utcában

Az arany utcában    01 January 1986

Drama

6.3
TMDb: 6.3/10 3 votes

Alek Neuman (Klaus Maria Brandauer) - a korábbi orosz nemzeti válogatott, akit zsidó származása miatt a Szovjetunió eltiltott az Olimpián történő versenyzéstől - elhagyja otthonát és Amerikába, Brooklynba költözik. Eleinte mosogatóként tengeti életét, s rászokik a folyamatos alkoholfogyasztásra is. Sikerül egy edzői állást találnia, ahol egy kemény ír fiút és egy hihetetlenül tehetséges fekete fiút kezd tréningelni. Cél, hogy a két fiú sikeresen kijusson és helyt álljon a Szovjetunió elleni csapatmérkőzésen, s ezzel nemcsak ők, hanem Alek is hatalmas elismerést nyerne.

Hallgatni arany

Hallgatni arany

Hallgatni arany    21 May 1947

RomanceComedyDrama

6.5
TMDb: 6.5/10 2 votes

Egy ideig az öregedő rendezőnek, Émilenek kell a fiatal Madeleinre vigyáznia. A lány intenzív szerelmi érzést kelt benne, és a világfi még egyszer megcsillogtatja képességei legjavát. Sajnos vetélytársa is van: a fiatal munkatárs és barát, Jacques.