Captain Marvel

Captain Marvel telyes film, Captain Marvel online film magyarul, Captain Marvel teljes film magyarul indavideo, Captain Marvel teljes film magyarul videa

.
Marvel Kapitány

Marvel Kapitány

Marvel Kapitány    06 March 2019

ActionAdventureScience Fiction

0
TMDb: 0/10 0 votes

Carol Danvers egyszerű halandóként kezdte meg élete történetét, azonban bátyja halála után az Amerikai Légierő pilótája lett, majd hamarosan teljesen felfordult körülötte minden. Egy pszicho-magnitron berendezésnek köszönhetően átalakult genetikai struktúrája, illetve hetedik érzékként betekintést nyert a közeljövőbe.

Adventures of Captain Marvel

Adventures of Captain Marvel

Adventures of Captain Marvel    28 March 1941

FantasyActionScience FictionFamily

6.3
TMDb: 6.3/10 7 votes

Marvel's Captain America: 75 Heroic Years

Marvel's Captain America: 75 Heroic Years

Marvel's Captain America: 75 Heroic Years    19 January 2016

Documentary

7.1
TMDb: 7.1/10 11 votes

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló    22 July 2011

ActionAdventureScience Fiction

6.8
TMDb: 6.8/10 10,647 votes

Az Amerika Kapitány a Marvel univerzum kezdeteire koncentrál, amikor Steve Rogers önkéntesként jelentkezik egy kísérleti programba, amelytől átváltozik az Amerika Kapitányként ismert szuperkatonává. Amerika Kapitány egyesíti erejét Bucky Barnesszal és Peggy Carterrel, hogy szembeszálljanak a gonosz HIDRA nevű szervezettel, melyet az ördöngös Vörös Koponya vezet.

Amerika Kapitány: Polgárháború

Amerika Kapitány: Polgárháború

Amerika Kapitány: Polgárháború    27 April 2016

AdventureActionScience Fiction

7.3
TMDb: 7.3/10 11,769 votes

Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

Amerika Kapitány: A tél katonája

Amerika Kapitány: A tél katonája

Amerika Kapitány: A tél katonája    20 March 2014

ActionAdventureScience Fiction

7.6
TMDb: 7.6/10 9,096 votes

Steve Rogers - aki az 1940-es évek elején vett részt az USA hadseregének titkos kísérletében - most Washingtonban éli csendes hétköznapjait és próbál alkalmazkodni a modern világ kihívásaihoz. Azonban amikor a terrorelhárítással és hírszerzéssel foglalkozó S.H.I.E.L.D. egyik munkatársát megtámadják, a férfi egy olyan összeesküvés közepén találja magát, amely az egész világot fenyegeti. Újra feltűnik a színen a Bosszúállókból ismert szövetségese, a Fekete Özvegy is, akivel minden erejükre szükségük lesz, hogy felderítsék a konspirációt és leküzdjék a megsemmisítésükre küldött bérgyilkosok hadát. Amikor rájönnek, hogy valójában mivel állnak szemben, felismerik, hogy további partnerekre lesz szükségük, ha győzni szeretnének. Csatlakozik hozzájuk legújabb szövetségesük, Sólyom is, azonban még így is minden erejükre szükségük lesz, mivel váratlanul egy rendkívül erős ellenféllel, a Tél Katonájával találják szemben magukat.