Donnie Darko

Donnie Darko telyes film, Donnie Darko online film magyarul, Donnie Darko teljes film magyarul indavideo, Donnie Darko teljes film magyarul videa

.
Donnie Darko

Donnie Darko

Donnie Darko    18 January 2001

FantasyDramaMystery

7.8
TMDb: 7.8/10 5,779 votes

A Donnie Darko egyszerre képregény, egyszerre esettanulmány és az év legmerészebb vállalkozása az amerikai független filmkészítésben. Csodákkal teli, hangulatos darab, amely az X-akták mágikus realizmusával mesél a nyolcvanas évekbeli kertvárosi tizenévesek szorongásairól. Kelly már a nyitó jelenetben elkezd zsonglőrködni a normalitással: a szappanoperába illő Darko család nekiesik egy rendelt pizzának, rövidesen pedig kiderül, hogy középső gyerekük, Donnie leállt a gyógyszerével, és üzeneteket kap az űrből. Az éjszaka folyamán Donnie-val újra kapcsolatba lépnek, ez menti meg attól a repülőgépmotortól, amely bezuhan a mennyezeten át. A fiú egyre mélyebben sodródik a bűvöletbe: meg van róla győződve, hogy huszonnyolc nap múlva vége a világnak.

S. Darko

S. Darko

S. Darko    28 April 2009

ThrillerCrimeScience FictionMystery

3.8
TMDb: 3.8/10 187 votes

Hét év telt el a Donnie Darko történet óta. A családban legkisebb Samantha (Daveigh Chase) 18 éves lett, felnőtt. Úgy dönt, hogy legjobb barátnőjével, Cory-val (Briana Evigan) útra kel, és meg sem áll az Los Angeles-ig, hogy ott kezdjen új életet és táncolással foglalkozzon. Ezek azonban csupán tervek és álmok maradnak, a hosszú úton ugyanis különös dolgok történnek.

Untitled Donnie Darko sequel

Untitled Donnie Darko sequel

Untitled Donnie Darko sequel    18 November 2018

DramaMysteryFantasy

0
TMDb: 0/10 0 votes

Deus ex Machina: The Philosophy of Donnie Darko

Deus ex Machina: The Philosophy of Donnie Darko

Deus ex Machina: The Philosophy of Donnie Darko    12 December 2016

Documentary

6
TMDb: 6/10 1 votes