Veneza

Veneza telyes film, Veneza online film magyarul, Veneza teljes film magyarul indavideo, Veneza teljes film magyarul videa

.
Veneza

Veneza

Veneza    31 December 2019

0
TMDb: 0/10 0 votes

Veneza Americana

Veneza Americana

Veneza Americana    18 January 1925

7
TMDb: 7/10 1 votes

Halál Velencében

Halál Velencében

Halál Velencében    01 March 1971

Drama

7.4
TMDb: 7.4/10 123 votes

Művészi és személyes válságának mélypontján Gustav von Aschenbach zeneszerző velencei utazása közben találkozik egy lengyel fiúval, Tadzióval. A fiú vélt tiszta ártatlansága annyira hat von Aschenbachra, hogy az önfeladásig rabja lesz a tökéletes szépségnek, és mindenüvé követi a fiút, hogy ne kelljen szenvednie közelségének hiányától. S végül ez lesz a végzete, Velencében ugyanis terjed a kolera. A zeneszerző a parton hal meg, utolsó pillantását a tengerből kiemelkedő fiúra vetve.

Othello, a velencei mór tragédiája

Othello, a velencei mór tragédiája

Othello, a velencei mór tragédiája    27 November 1951

DramaRomance

7.1
TMDb: 7.1/10 62 votes

A filmtörténet egyik, - minden értelemben - "legnagyobb" figurája mindig is ihletett Shakespeare rajongó volt. Bizonyítja ezt, hogy filmre vitte a nagy drámaíró több művét, és a színpadon is minden oldalról körüljárta, rendezőként és színészként egyaránt. Több más darab mellett színpadra állított egy híres "fekete Macbeth"-et, melyben Skóciából Tahitiba helyezte át a történetet. Shakespeare-filmek készítőjeként ugyancsak a Macbethtel debütált, s ezt csakhamar követte az Othello, melynek bemutatójakor Welles nem csupán az alapmű újszerű értelmezésével keltett feltűnést, hanem azokkal a formanyelvi megoldásokkal is, melyekkel filmszerűvé varázsolta a színpadi művet. A pénzügyi nehézségek miatt három évig, jórészt Welles színészi keresetéből több etapban, kisebb részt Olaszországban, nagyobb részt Marokkóban forgatott film a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon méltán nyerte el a megosztott nagydíjat.

Fábula em Veneza

Fábula em Veneza

Fábula em Veneza    01 January 1991

Drama

0
TMDb: 0/10 0 votes

Ne nézz vissza

Ne nézz vissza

Ne nézz vissza    03 December 1973

ThrillerDramaHorror

7.1
TMDb: 7.1/10 299 votes

John és Laura Baxter Velencében élnek és dolgoznak. Megpróbálják túltenni magukat kislányuk tragikus halálán. Két spiritiszta vénkisasszony felajánlja, hogy segítenek nekik kapcsolatba lépni a vízbe fulladt gyerekkel. John elutasítja az ötletet, pedig álomszerű vízióiban gyakran felbukkan a kislány, amint az utcákat rója piros esőkabátjában, s ilyenkor feleségét is látja a halottas gondolán.

Blume In Love

Blume In Love

Blume In Love    17 June 1973

ComedyRomance

7
TMDb: 7/10 7 votes

Eine Nacht in Venedig

Eine Nacht in Venedig

Eine Nacht in Venedig    01 January 1974

Music

6
TMDb: 6/10 1 votes

Uma Gôndola Para Nova Veneza

Uma Gôndola Para Nova Veneza

Uma Gôndola Para Nova Veneza    18 November 2018

0
TMDb: 0/10 0 votes

A velencei kalmár

A velencei kalmár

A velencei kalmár    03 September 2004

DramaRomance

6.9
TMDb: 6.9/10 236 votes

A 16. századi Velencében járunk. Bassanio fiatal, nemesi származású barátjától, Antoniotól egy nagyobb összeget kér kölcsön, hogy elhajózhasson Belmontba, és megkérhesse a szépséges Portia kezét. Azonban Antonio minden vagyonát bárkáinak szállítmányaiba fektette. Felkeresik hát a zsidó uzsorást, Shylockot. Bár Antonio korábban már többször kifogásolta az uzsorás lelketlen üzleteit, amiért Shylock neheztel is rá, most üzletet kell kötniük. Shylock feltétele: ha Antonio nem tudja időben törleszteni a kölcsönt, akkor kivághat egy fontnyi húst a testéből. Belmontban a szép Portia rémülten próbálja visszaverni a kérők hadát, mert ha bármelyikük is meg tudna felelni apja akaratának, az elnyerné a kezét és vagyonát. Megérkezik Bassanio és kompániája. A férfiből áradó kisugárzás azonnal magával ragadja, és elkezd reménykedni abban, hogy végre valahára megleli a tökéletes férjet.

Il boia di Venezia

Il boia di Venezia

Il boia di Venezia    19 September 1963

DramaAdventureAction

5
TMDb: 5/10 3 votes

Emmanuelle Velencében

Emmanuelle Velencében

Emmanuelle Velencében    07 March 1993

RomanceDrama

1
TMDb: 1/10 1 votes

Emmanuelle segít Ananisnak, a fiatal özvegynek megtalálni a szerelem és az érzéki örömök ízét.

Nuits de Venise

Nuits de Venise

Nuits de Venise    27 February 1931

0
TMDb: 0/10 0 votes

Un certain monsieur Grant

Un certain monsieur Grant

Un certain monsieur Grant    12 August 1933

0
TMDb: 0/10 0 votes